Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom området kommunikation, marknadsföring, PR, reklam, hälsa, medial rådgivning, undervisningsverksamhet, litteraturutgivning förlagsverksamhet samt underhållning-, restaurang- och cateringverksamhet.
2024-03* | 2023-03* | 2022-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 690 | 457 | 733 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 26 | 10 | 1 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 27 | 10 | 1 |
Årets resultat (tkr) | 16 | 1 | 1 |
Summa tillgångar (tkr) | 502 | 369 | 764 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-03* | 2023-03* | 2022-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 690 | 457 | 733 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 26 | 10 | 1 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 27 | 10 | 1 |
Årets resultat (tkr) | 16 | 1 | 1 |
TILLGÅNGAR | 2024-03* | 2023-03* | 2022-03* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 14 | 17 | 20 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 488 | 353 | 744 |
Tillgångar (tkr) | 502 | 369 | 764 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-03* | 2023-03* | 2022-03* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 120 | 104 | 104 |
Obeskattade reserver (tkr) | 14 | 8 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 177 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 368 | 257 | 484 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 502 | 369 | 764 |
2024-03* | 2023-03* | 2022-03* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-03* | 2023-03* | 2022-03* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 690 | 457 | 733 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 3.8% | 2.2% | 0.1% |
Soliditet | 25.9% | 29.8% | 13.6% |
Kassalikviditet | 130.7% | 134.2% | 152.1% |
Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom området kommunikation, marknadsföring, PR, reklam, hälsa, medial rådgivning, undervisningsverksamhet, litteraturutgivning förlagsverksamhet samt underhållning-, restaurang- och cateringverksamhet.